Cek info terbaru terkait pembatasan perjalanan lokal sebelum memesan tiket pesawat Anda. Pelajari lebih lanjut

Follow us at

Vita Landra

DKI Jakarta, Indonesia

1.2464 (5 Review(s))
Indonesia, English
Pigijo Certified
Private Group hingga 10 orang
Jam operasional 09.00-15.00
TA Photo Highlight

I am a certified expert level mountain tour guide, experiential learning facilitators (programmers), trainer and competency assessors of mountain tour guides. Registered as AILY member (Asosiasi Experiential Learning Indonesia). One thing that I need to ensure is that you have to posses the basic needs of a climber: responsible on your own prior to begin the journey. I have climbed most of the mountains in Indonesia, including Indonesia 7 summits – Kerinci, Semeru, Rinjani, Bukit Raya, Binaya, Latimojong, Carstensz Pyramid - and done lots of exploration and expeditions. I love climbing mountains in Nepal and mount Kilimanjaro. I promise to bring you to beautiful hidden places in Indonesia, located in the mountains. As well, I’ll show you that Indonesia has the basic attitude of human being - great hospitality.

Skills & Interests Vita Landra

Skills

Mountainer

Interests

Climbing

Tour by Vita Landra

Local Experiences by Vita Landra

Review(s)

Deddy Suryawan

1 September 2020

Mba Vita gokil sih jadi pemandu, pokoknya ga nyesel di guide sama Mba Vita

Senja keemasan

1 September 2020

Selama trip di Semeru sama mba Vita gw bener bener di treat banget, jadi pendakian gw rasanya enteng dan tanpa beban. Thank you Mba Vita!

Jenaka perkalian

13 Agustus 2020

Semoga bisa trip bareng Mba Vita lagi deh, gw sebagai perempuan belajar banyak nih dari mba Vita soal mendaki gunung hehe

Biru Syahdu

17 Juni 2020

Trip ke Rinjani sama Mba Vita dan tim seru banget, itu jadi pengalaman hiking paling berkesan selama gw jadi pendaki. Mba Vita Recomended guys!

Munarman historia

26 april 2020

Approved by me! Mba Vita emang terbaik buat jadi pilihan guide hiking ke gunung di Indonesia. Wajib cobain trip sama Mba Vita!